Mató El Canadell,

recomanat pels germans Roca

Us imagineu un local gastronòmic i cultural dirigit per un equip de cuiners reconeguts a nivell mundial?

Aquest lloc es diu Òpera Samfaina, i està situat al bell interior del teatre Liceu de Barcelona. Un espai on tothom podrà veure, olorar, tocar, escoltar i assaborir delícies culinàries.

El mató El Canadell, recomanat pels germans Roca, ha estat escollit per estar en aquest espai referent de la cultura gastronòmica catalana i mediterrània.

 

Un cop hagueu gaudit de tots els espais de l’Òpera Samfaina i arribeu al moment més dolç de l’àpat, podreu gaudir del nostre mató El Canadell en l’espai Catalàctic.

No us el perdeu!

El mató, el protagonista dels teus plats

El mató és el formatge fresc que elaborem a Catalunya, de textura granulada i alhora ferm.

L’hem vist quasi sempre acompanyat de mel, sucre o melmelada i fruits secs en les postres, però,

qui diu que només es pot prendre quan acabem el nostre àpat?

El mató és ideal com a ingredient de molts plats de la nostra gastronomia que de ben segur fins ara no havies vist.

Així que aprofitem per a donar-vos unes idees amb les que podreu sorprendre als vostres convidats!

 

Receptes

Josep Puigoriol de la masia El Canadell (a l’esquerra)

i Joan Roca del Celler de Can Roca (a la dreta)

 

Josep Puigoriol de la masia El Canadell (a l’esquerra)

i Jordi Roca del Celler de Can Roca (a la dreta)