COMUNICAT 30/07/2021

FLAM DE VAINILLA CANADELL

 

Benvolguts clients,

 

Seguint les directrius de l'Agència Espanyola de Seguretat alimentaria i Nutrició:

 

Procedim a la retirada del mercat del Flam de Vainilla Canadell Lot. 118801 Data Caducitat: 13/08/2021 i Lot. 119501 Data Caducitat: 21/08/2021.

 

 

Aquest comunicat l'enviem segons l’alerta alimentaria que hem rebut els fabricants d’alimentació, vinculada a la presència no desitjada de Òxid d’etilè a nivells superiors als legalment permesos, en una sèrie d’additius alimentaris. Des de que hem rebut l’alerta i d’acord amb la nostra política de qualitat, hem revisat disponibilitat de la matèria prima afectada de goma garrofí (E-410).

 

De manera proactiva, com a mesura màxima de precaució, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha decidit ordenar la retirada de tots aquells aliments que continguin ingredients, que poc o molt hagin estat en contacte amb l'E-410 afectat, encara que no s’hagi detectat presència al producte acabat.

 

 Els possibles riscos per la salut, són derivats principalment de la manipulació directa d’aquesta substància. Inhalació  de dosis molt concentrades o d'un hipotètic consum continuat en grans dosis.

 

Igualment hem decidit seguir les indicacions i la nostra política de qualitat a la retirada del Flam de Vainilla dels lots mencionats afectats.

 

 

Moltes gràcies per la vostra atenció,

 

Obrador El Canadell